Informatie

Informatie

De specialisatie van Bax Speciaal Drukkerij is het bedrukken van kunststof artikelen, cylindrisch, ovaal of vlak van 5 ml tot 2500ml. Ook hebben wij een prachtige zeefdrukmachine voor het bedrukken van jerrycans tot 5000ml.
Mogelijkheid tot het bedrukken in 1 kleur, meerdere kleuren en full color.
Sinds oktober 2008 zijn wij in het bezit van een digitale drukmachine voor het bedrukken van banners, vlaggen, doeken enz. Tevens kunnen wij ook de houten deksels van wijnkistjes prima bedrukken in zowel zeefdruk als digitaal.
Het bedrukken van kleding is voor ons ook geen probleem.
Bax Speciaal Drukkerij lost bedrukkingsproblemen op, op vele gebieden. Samen met de klant, fabrikant en/of vormgever brengen wij de specifieke vraag in kaart en onderzoeken de mogelijkheden. Dankzij continue innovatie en onze 50 jaar ervaring komen we altijd met een passende oplossing. Vooral bij het oplossen van ogenschijnlijke onmogelijkheden zijn wij op ons best.
Wij hebben een zeer gevarieerde klantenkring, van particulieren tot grote oliemaatschappijen, van cosmetica tot wasmiddelen, tot diverse artikelen in de wielerbranche.In deze branche kunnen wij u op het gebied van bidons prachtige resultaten bieden!
Kortom, de mogelijkheden zijn enorm, we zouden kunnen zeggen: niets is onmogelijk!